Onze lage kosten

Wij werken niet op uur basis, maar met vaste prijsafspraken, u weet dus waar u aan toe bent.

Dat behoeft wellicht enige uitleg.

U wilt bijvoorbeeld uw reguliere administratie en loonadministratie door ons laten verzorgen. Daarnaast wenst u aan het einde van het jaar een jaarrekening te ontvangen. Voor deze werkzaamheden spreken wij met u een vaste prijs af welke per kwartaal gefactureerd wordt.

Telefonische vragen, het opstellen en indienen van de aangiften inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting en het bespreken van de jaarcijfers zijn bij deze prijs inbegrepen.

Mocht u vragen hebben over andere zaken dan uw boekhouding, jaarcijfers of belastingaangiften dan zal hiervoor een passend (uur)tarief met u worden afgesproken. Denk bij voorbeeld aan het opstellen van aangiften dividendbelasting, schenking/successiebelasting, prognoses, aanvragen van toeslagen, inkomensverklaringen, subsidieregelingen etc.

Daarnaast is Pronk & Alleman erg prijsbewust met tarieven die duidelijk lager liggen dan andere accountantskantoren

Pronk & Alleman Administratie en Belastingadvies BV...

We zijn expert op het gebied van inkomstenbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, loonadministratie, jaarrekeningen en aangifte vennootschapsbelasting.

U krijgt van ons altijd een goed en eerlijk financieel advies.

Wij hanteren een vast laag jaartarief In plaats van facturen op uurbasis.

Bel ons voor een afspraak.

Pronk & Alleman Administratie en Belastingadvies BV | Zuideinde 70A | 1121CM Landsmeer | Tel: 020-4877470 | KvK nr. 55601960