Keurmerk

Pronk & Alleman Administratie en Belastingadvies BV is lid van de NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Deze vereniging bestaat uit gekwalificeerde ondernemers die werkzaam zijn in de administratieve en fiscale dienstverlening. NOAB-waardig ben je niet zomaar. Op basis van de kwaliteitseisen die deze vereniging aan haar leden stelt, komt slechts 15 procent van de administratiekantoren in Nederland in aanmerking voor een lidmaatschap. Het zijn deze strenge kwalificatie-eisen die klanten van NOAB-kantoren zekerheid in kwaliteit bieden.

Een NOAB-lid is...

 • de administrateur die tevens uw jaarstukken verzorgt;
 • de financieel manager die de financieringsaanvraag verzorgt, de subsidiŽring regelt en de kostprijsberekeningen maakt;
 • de fiscaal deskundige die de aangiften verzorgt en u fiscaal adviseert;
 • de personeelsdeskundige die de loonadministratie voert en de juiste beloning helpt vaststellen;
 • de inkoper van specialistische kennis die de vraag aan specialisten helder formuleert, waardoor onnodig dure adviesuren worden vermeden;
 • de vertrouwensman die optreedt bij beleidsbeslissingen en organisatievraagstukken.

  Oplossingsgericht:

  NOAB-leden kennen de ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. NOAB-leden zijn zelf ondernemer en spreken de taal van hun klanten. Hun vakkundigheid is de gekoppeld aan ondernemerszin en dat betekent dat klanten geen hoge drempels hoeven te nemen en dat er binnen NOAB-kantoren er geen van negen-tot-vijf-cultuur bestaat. NOAB-kantoren werken oplossingsgericht. Dat gebeurt niet vanuit de pretentie, dat zij altijd en voor alles pasklare oplossingen uit hun mouwen schudden. In voorkomende gevallen kunnen de kantoren een beroep doen op specialisten. Deze gespecialiseerde vakmensen, die binnen de NOAB Adviesgroep verenigd zijn, kunnen belangrijke bijdragen leveren aan het oplossen van problemen. In de NOAB Adviesgroep werken fiscalisten, accountants, advocaten en notarissen.

  Garantie:

  De NOAB beroepscode zorgt ervoor dat ethisch handelen bij de leden hoog in het vaandel staat. NOAB-leden verlenen hun diensten conform de NOAB-voorwaarden (leverings- en uitvoeringsvoorwaarden). Bij problemen kan een beroep worden gedaan op het onafhankelijke Geschillencollege of het onafhankelijk Tuchtcollege. Daarnaast heeft elk NOAB-lid verplicht een beroepsaansprakelijkheidsverzekering zodat de cliŽnt altijd schadeloos gesteld kan worden.

  Permanente kwaliteitscontrole:

  De reglementen van NOAB waarborgen dat leden alleen dan hun lidmaatschap kunnen continueren, wanneer zij hun kwaliteit en kennis van zaken bijhouden. Dat moet ook, omdat ieder lid periodiek wordt onderworpen aan een 'herkwalificatie'.

  Allicht is alles in orde. Dat zit nu eenmaal in het ondernemersbloed. De belastingaangifte is net op tijd de deur uit. De administratie heeft u bijna rond en voor de facturering vindt u morgen vast nog een gaatje. Als de groei eenmaal inzet, dan zijn dit de eerste taken om uit te besteden. De NOAB bedrijfsadviseur is net als u een ondernemer, een administratie- en belastingdeskundige die werkt volgens strikte NOAB regels. Eenmaal toegelaten mag hij beschikken over de kennis van ruim 500 collega's door het hele land. Zo blijft hij op de hoogte van de laatste wetswijzigingen die ingrijpen op het midden- en kleinbedrijf. Hij beheert uw administratie, adviseert en is kritisch in belastingzaken. Het geeft u zekerheid in zaken, zodat u kunt doorgaan met waar ķ goed in bent. Ook dŠt is ondernemen!

 • Pronk & Alleman Administratie en Belastingadvies BV...

  We zijn expert op het gebied van inkomstenbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, loonadministratie, jaarrekeningen en aangifte vennootschapsbelasting.

  U krijgt van ons altijd een goed en eerlijk financieel advies.

  Wij hanteren een vast laag jaartarief In plaats van facturen op uurbasis.

  Bel ons voor een afspraak.

  Pronk & Alleman Administratie en Belastingadvies BV | Zuideinde 70A | 1121CM Landsmeer | Tel: 020-4877470 | KvK nr. 55601960